Amazon 2nd April Quiz Answers – Win Fitbit Ionic Smartwatch

Amazon 2nd April QuizAmazon 2nd April Quiz Answers , Amazon 2nd April Quiz , Amazon Daily Quiz Time , Amazon Today’s Quiz Answers . Today 2nd April, Amazon Has Announced Another Quiz.

Amazon 2nd April Quiz Details:

2nd April Quiz Time – 8 AM to 12 PM

Today’s Prize – Free Fitbit Iconic Smartwatch

Number Of Winners – Total 1 Winners

Winners Announcement Date – 30th April 2019

Amazon 2nd April Quiz How To Play :

  1. First of All Just Open The Amazon app In Your Phone.
  2. Sign in Into Your Amazon Account.
  3. On Homepage , You Will See “Amazon 2nd April Quiz” Banner.
  4. Just Click On It , Then Click On “Start The Quiz
  5. Follow Below Posted Correct Answers, If You Feel Trouble Completing The Quiz.

Amazon 2nd April Quiz Correct Answers :

1. Molten rock that erupts out of a volcano is called Lava. What is it called when it lies under the Earth’s crust?

Answer – Magma

2. Conventional, orographic and frontal are all types of ____. Fill in the blanks.

Answer – Rainfall

3. India’s top-ranked badminton player and Olympic silver-medalist PV Sindhu became the first woman to co-pilot this aircraft at the Aero India 2019 air show. Which aircraft was it?

Answer – Tejas

4. The Indian word ‘chuddies’ (underpants) was recently added to the Oxford English dictionary.

Answer – True

5. Mukesh and Nita Ambani’s son Akash Ambani recently tied the knot. Who did he get married to?

Answer – Shlok Mehta

Success ! You Have Just Successfully Completed The Amazon 2nd April Quiz & You Will Be stEligible to Win Fitbit Iconic Smartwatch

Amazon 28th March Quiz Answers – Win Casio G-Shock Watch

Amazon 28th March QuizAmazon 28th March Quiz Answers , Amazon 28th March Quiz , Amazon Daily Quiz Time , Amazon Today’s Quiz Answers

Amazon 28th March Quiz Details:

28th March Quiz Time – 8 AM to 12 PM

Today’s Prize – Free Casio G-Shock Watch

Number Of Winners – Total 1 Winners

Winners Announcement Date – 31st March 2019

Amazon 28th March Quiz How To Play :

  1. First of All Just Open The Amazon App  In Your Phone.
  2. Sign in Into Your Amazon Account.
  3. On Homepage , You Will See “Amazon 28th March Quiz” Banner. like this.
  4. Just Click On It , Then Click On “Start The Quiz
  5. Follow Below Posted Correct Answers, If You Feel Trouble Completing The Quiz.

Amazon 28th March Quiz Correct Answers :

Q1.What does AR in AR Rahman’s name stand for?

Answer – Allah Rakha

Q2.The East India Company came to India in 1600s, but established control only in _____ after the Battle of Plassey when it took over the province of Bengal.

Answer – 1757

Q3.Shanghai is currently the most populated city in the world. But which was the first city to reach a population of 1 million?

Answer – Rome

Q4.A litre of hot water weighs more than a litre of cold water.

Answer – False

Q5.A regular email has the recipients section, as well as CC and BCC. What does BCC stand for?

Answer – Blind carbon copy

Success ! You Have Just Successfully Completed The Amazon 28th March Quiz & You Will Be Eligible to Win Casio G-Shock Watch

Amazon 27th March Quiz Answers – Win OnePlus 6T

Amazon 27th March Quiz Answers – Win OnePlus 6T

Amazon 27th March Quiz , Amazon 27th March Quiz Answers , Amazon 27th March Quiz , Amazon Daily Quiz Time , Amazon Today’s Quiz Answers

 

Amazon 27th March Quiz Details:

27th March Quiz Time – 8 AM to 12 PM

Today’s Prize – Free OnePlus 6T

Number Of Winners – Total 1 Winners

 

Amazon 27th March Quiz How To Play :

  1. First of All Just Open The Amazon India App In Your Phone.
  2. Sign in Into Your Amazon Account.
  3. On Homepage , You Will See “Amazon 27th March Quiz
  4. Banner.
  5. Just Click On It , Then Click On “Start The Quiz
  6. Follow Below Posted Correct Answers, If You Feel Trouble Completing The Quiz

 

Amazon 27th March Quiz Correct Answers :

Q1. Which planet in our solar system is named after the Roman god of war?

Answer:- Mars

Q2. Which of these countries does NOT have a standing army?

Answer:- Iceland

Q3. The Ao language is spoken in which of the following States?

Answer:- Nagaland

Q4. Which place in India holds the Guinness World Record for being the wettest place on Earth?

Answer:- Mawsynram, Meghalaya

Q5. Monarch Edward IV of England ruled which sport illegal in 1477?

Answer:- Cricket

Amazon 26th March Quiz Answers – Win Philips Trimmer

Amazon Quiz Time Daily 8-12- Today’s Answers Of Amazon 25th March Quiz.

Amazon Quiz Time , Amazon Daily Quiz Time , Amazon Daily Quiz Time Answers , Amazon Today Quiz Time Answers , Amazon Today Quiz Answers , Amazon Today’s Quiz Answers

Amazon Quiz Time Happens Daily Between 8 AM to 12 PM and We Just Have to Give Right Answers to The Given 5 Questions. It’s Totally Based On Luck & If We Selected Then We Can Win Free Amazon Pay Balance & Free Gadgets From Amazon India.

Amazon Quiz Time 8 AM-12 PM Daily 

  • Today’s Quiz – Amazon 25th March Quiz Time
  • Today’s Prize – Free Rs.10000
  • Quiz Time – 8 AM to 12 PM
  • Quiz Date – 25th March 2018
  • Winners List Will Declare On – 31st March 2019

 

How To Play Amazon Quiz Time Daily Quiz?

1, This Is Amazon App Only Contest – So You have to Download The App First From Google Play Store

2. Now Just Open The Amazon App & Login into Your Account

3. Scroll Down Below On Home screen & You Will See “Amazon Quiz Time Daily Quiz” Banner Like This :

 

4.Click On The Banner & Quiz Will Start After Clicking “Start” Button

5. Now There Will Be 5 Questions Everyday in This Amazon Daily Quiz Time , You have to Give Right Answers To All this Questions

6. After Giving Right Answers You Will Be Selected For Lucky Draw Of This Amazon Quiz Time Quiz Winners

7. Few Winners Will Selected Daily, So i Urge You to Take Participation In Daily Amazon Quiz Time Quizzes – Based On Luck You May Win Something.

go to amazon-

Amazon 26th March Quiz Correct Answers :

Q1.The white-ish, crescent moon shaped part at the base of your nail has a name. What is it called?

Answer – Lunula

Q2.There is only one part of the body with living cells that does NOT receive blood supply through blood vessels. Where do these cells exist?

Answer – Cornea

Q3.Which of the following is NOT a folk dance that originated in Maharashtra?

Answer – Garba

Q4.Tiger stripes are unique like human fingerprints and no two tigers share the same stripe pattern.

Answer – True

Q5.Where can you find India’s only floating post-office, which is situated on a lake?

Answer – Srinagar

Success ! You Have Just Successfully Completed The Amazon 26th March Quiz & You Will Be Eligible to Win Philips Trimmer

 

Amazon Quiz Time Daily – Today’s Answer of Amazon 25th March Quiz

Amazon Quiz Time Daily 8-12- Today’s Answers Of Amazon 25th March Quiz.

 

Amazon Quiz Time , Amazon Daily Quiz Time , Amazon Daily Quiz Time Answers , Amazon Today Quiz Time Answers , Amazon Today Quiz Answers , Amazon Today’s Quiz Answers

Amazon Quiz Time Happens Daily Between 8 AM to 12 PM and We Just Have to Give Right Answers to The Given 5 Questions. It’s Totally Based On Luck & If We Selected Then We Can Win Free Amazon Pay Balance & Free Gadgets From Amazon India.

 

 

 

Amazon Quiz Time 8 AM-12 PM Daily 

  • Today’s Quiz – Amazon 25th March Quiz Time
  • Today’s Prize – Free Rs.10000
  • Quiz Time – 8 AM to 12 PM
  • Quiz Date – 25th March 2018
  • Winners List Will Declare On – 31st March 2019

How To Play Amazon Quiz Time Daily Quiz?

1, This Is Amazon App Only Contest – So You have to Download The App First From Google Play Store

2. Now Just Open The Amazon App & Login into Your Account

3. Scroll Down Below On Home screen & You Will See “Amazon Quiz Time Daily Quiz” Banner Like This :

 

4.Click On The Banner & Quiz Will Start After Clicking “Start” Button

5. Now There Will Be 5 Questions Everyday in This Amazon Daily Quiz Time , You have to Give Right Answers To All this Questions

6. After Giving Right Answers You Will Be Selected For Lucky Draw Of This Amazon Quiz Time Quiz Winners

7. Few Winners Will Selected Daily, So i Urge You to Take Participation In Daily Amazon Quiz Time Quizzes – Based On Luck You May Win Something.

go to amazon-

Amazon Quiz Time Daily Answers

Amazon 25th March Quiz Answers – Win Rs.10000

1. In 1996, a mammal named Dolly was successfully cloned for the first time. What type of animal was it?

Ans. Sheep

2. Hummingbirds can fly backwards.

Ans. True

3. What is the name of the character played by Akshay Kumar in the movie ‘Kesari’?

Ans.Havildar Ishar Singh

4. India has the shortest written constitution of any sovereign country in the world.

Ans. False

5. Salman Khan and Sanjay Leela Bhansali are reuniting for a film after 19 years. Alia Bhatt announced that she will be joining the cast. What is the film set to be called?

Ans.Inshallah